Årsmöte och medlemsavgift för medlemmar i Bjursås Hembygdsförening

Årsmötet blir söndagen 2 april klockan 17:00 på Dössbergets Värdshus. Handlingar kommer finnas tillgängliga på mötet, men kommer även läggas upp här på vår hemsida i god tid innan mötet.

Medlemsavgift för 2023 är oförändrad: 175 kr/person. Avgiften betalas in på bankgiro 188-1218 eller via Swish 123 172 1497. Ange namn och gärna mailadress vid betalningen. Om du har ny adress är det enklast att skicka en ändring till oss på mail exp@bjursashembygdsforening.com

Vi hälsar gamla och nya medlemmar välkomna!

Städdag: Lördagen 22 april träffas vi på Dössberget för att städa upp och förbereda inför sommaren. Vi är där 9 – 13, vi är tacksamma för all hjälp vi kan få. Ju fler vi blir, desto mer kan vi göra. Vi avslutar dagen med smörgåstårta, som Värdshuset bjuder på. Vi återkommer med mer information.

Sommaren 2023. Vi håller just nu på med programmet för årets aktiviteter. Vi kan redan nu avslöja att vi öppnar hela Dössberget med Vårmarknad på Kristi himmelsfärdsdag, torsdagen den 18 maj, öppet 10 – 16. Mer information kommer!

Vi behöver hjälp av fler att bemanna de olika aktiviteterna vid de olika evenemangen! Så om du har möjlighet att hjälpa till tar vi tacksamt emot en intresseanmälan via mail, exp@bjursashembygdsforening.com. De som varit med tidigare brukar tycka att det är både kul och givande att vara med och göra en insats.

Vi ser fram emot ett aktivt och givande 2023, varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *