Försäljning

Bjursås Hembygdsförening driver Kulturbutiken och Handelsboden. I butikerna säljer vi produkter från lokala hantverkare och producenter, byböcker om olika byar i Bjursås socken, böcker, sagoböcker och annat med lokal anknytning. Kulturbutiken är inrymd i vårt kansli på Bjursåsvägen 17 och har öppet tisdag till lördag, sommarstängt. På somrarna flyttar vi upp till Handelsboden på vår hembygdsgård Dössberget och där har vi öppet varje dag.

Hembygdsföreningen förmedlar försäljning av delar eller kompletta Bjursås sockendräkter. I Kulturbutiken vid Hembygdsföreningens Kansli finns möjlighet att lämna in begagnade dräkter och dräktdelar till försäljning mot en provision till föreningen på 20 % av försäljningspriset.